lauantai 12. heinäkuuta 2014

Suunta on ainakin eteenpäin!

Nyt minä kaikkia järkytän ja teen oikein blogikirjoituksen! Pitäähän sitä vähintään kaksi tekstinpätkää olla siltä ajalta kun koira on vuoden.


Tilastollisesti mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, eri lajien kisoista ja tuloksista ollaan lähinnä haaveiltu ja naurettu päälle. Viime syksynä käytiin Juvalla koittamassa paimennuksen perusrataa, mutta jäi muutamasta pisteestä läpimeno kiinni. Molempia jännitti, ei sen kummempaa. Talvella käytiin treenailemassa myös nautojen kanssa, se vasta olikin hauskaa!


Agilityä on treenattu ahkerasti vuoden ympäri viikkoryhmässä. Ollaan opittu kaikenlaista, mutta vielä on paljon hommaa jäljellä että voidaan väittää samaa rataa tekevämme.  Osataan kumminkin tosi hyvin kepit ja kontaktit, ja sata lasissakin juostaan. Kaikki muu onkin sitten vaikeampaa.

Tokoryhmässäkin oltiin talvella, niin sitäkin tuli harrastettua. Kevään tullen vähän vähemmän, mutta ei ole sentään heitetty tottelevaisuutta ihan romukoppaan. Hiljaa hyvä tulee.


Jälkiä tallattuna tälle vuodelle: 0. Kovasti ollut ajatuksen tasolla, kun siellä sun täällä näkyy niin houkuttelevia metsiä! Hakukin saattaisi huvittaa, mutta ehkä ei kannata kun sitäkin tulisi treenattua ehkä kerran vuodessa. :D

Paimennuksen osalta ollaan oltu myöskin paljon toimettomampia nyt alkukesästä kuin viimevuonna. Treenikertoja takana vasta pari, ja pienoista taantumaa havaittavissa. Suunnat koira koittaa arvata ja mitähän se tarkoitti että pitää kävellä kohti?? Kiirekin on niin hirveen kova, että tyylikkyys kärsii aika ankarasti.


Tiedä sitten häntä vaikka tuliskin kohta niitä kisamerkintöjä koiranettiinkin, huhut kertoo että joku on ilmottautunut ensi viikolle Tamskin maxiykkösten agilitykisoihin...


Seuraavaan merkintään asti hyvää kesää, ja varmuuden vuoksi syksyä ja talveakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti