lauantai 18. toukokuuta 2013

Huhtikuun videot

Ei oo tullut vähään aikaan päiviteltyä, niin nyt tulee huhtikuun puolelta kaksista treeneistä videot. 5.-7.4. oltiin Inkoossa Kennelliiton leiriohjaajien koulutusviikonlopussa, jossa Nina Frantsi piti meille agilitytreenejä. Kun tehtiin yksittäisillä esteillä ohjausharjoituksia, ei niistä meinannut tulla yhtään mitään... Vain koska ohjaaja ei hallitse kroppaansa ollenkaan. Koira yrittää kyllä parhaansa tehdä mitä käsketään. Viimeiseksi mentiin mutaman esteen pätkää. Sitä kolme ottoa, kahdella ensimmäisellä kieltäytyi hypyllä kun hätiköin, mutta alla näkyvä viimeinen otto ihan nappisuoritus!


21.4. oltiin Mouhijärvellä Tamskin agilitykouluttajien koulutuksessa. Nastalla oli juoksut, mutta treenattiin pöksyt jalassa. Tehtiin eri ohjaustekniikkajuttuja Nastan kanssa, kun rata oli niin monimutkainen ettei sitä olisi voitu suorittaa. Paljon tuli uutta sekä ohjaajalle ja koiralle, eli lopulta ihan hyvä treeni vaikka välillä tuntui tökkivän. Videon lopussa pätkä, jossa Nastan lelu hukkuu putkeen. 


Tällä hetkellä Nas on Längelmäellä, ja mä Hollannissa. Mulla on kauhia ikävä omaa karvakasaa, mutta Nastalla onneksi on ainakin tekemistä ja seuraa. Viikon päästä jo ollaankin taas kinpassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti